VitenWahl logo

Alle artikler

Julekula

Har du problemer med Julekula?

Julekula vil ikke lyse

Har du ladet kula? Sensoren sitter i hetta, prøv å blåse hardt direkte mot hetta. Sjekk om noe sitter fast i hetta?

Julekula virker ikke uten ledningen i

Fungerer med laderen i, og lyser rødt når den lader, men virker ikke uten lader.

Julekula vil ikke lade

Det røde ladelyset lyset ikke. Har du prøvd med en annen ladeklump?

Hvor lang tid tar det å lade kula?

Det tar som regel mellom 10 minutter og en time å lade julekula helt opp. Dette avhenger av hva slags lader du bruker. Julekula er som regel ikke helt tom når du får den, så første gangen kan ta kortere. Når du lader lyser det et lite rødt LED-lys in

Drevet av