VitenWahl logo

Alle artikler

AppelsinbatteriOppdatert 2 months ago

Dersom du ikke får den til å lyse:

Bytt om på om på de to ledningene på LED-lenka. De vil kun lyse om strømmen går den ene veien.

Pass på at alle ledningene er koblet til metallplatene. Dersom de er vanskelig å få på plass, kan du prøve å lage dem "flate" som en vifte og så plassere dem ned i sprekken.

Den lyser ikke supersterkt, så prøv å skru av lyset først og dobbeltsjekk at den ikke lyser.

Tips:

• Dersom du ikke har 4 appelsiner , kan du dele èn appelsin i 4 båter i stedet
  • Du kan fint bruke 4 poteter, eller du kan prøve deg med noen andre frukt og grønnsaker du har liggende